Κύστη Κόκκυγος

Τι είναι η κύστη κόκκυγος;

Ο όρος Κύστη κόκκυγος ή τριχοφωλεακό συρίγγιο χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια χρόνια φλεγμονή στην περιοχή του κόκκυγα.
Διαβάστε περισσότερα για την κύστη κόκκυγος...

slide3

Σύμμειση των χειλέων αιδοίου

Τι είναι η σύμμειση των χειλέων του αιδοίου;

Πρόκειται για την συνένωση των δυο μικρών χειλέων του αιδοίου και κάλυψή τους από μία λεπτή συνήθως μεμβράνη με αποτέλεσμα η είσοδος του κόλπου να είναι κλειστή κατά το μεγαλύτερο μέρος της.
Διαβάστε περισσότερα για την σύμμειση χειλέων...

slide4
slide7
slide8

Φίμωση

Τι είναι η φίμωση;

Έχει καθιερωθεί να ονομάζουμε φίμωση την «αδυναμία αποκάλυψης της βαλάνου λόγω στένωσης της πόσθης (το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο και το πέος)». Μία κατάσταση όμως που ανάλογα με την ηλικία μπορεί να είναι φυσιολογική. Στην πραγματικότητα το 95% των αγοριών γεννιέται με αυτή την κατάσταση μια και η στη γέννηση η βάλανος με την πόσθη είναι «κολλημένες» και η διαδικασία της αποκόλλησης γίνεται σταδιακά και αυτόματα κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής. Πρόκειται δηλαδή για μία φυσιολογική κατάσταση στα νεογνά και στα παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα για την φίμωση...

slide7
slide5

Υποσπαδίας

Τι είναι ο υποσπαδίας;

Ελληνική λέξη, υπό και σπαδίας (εκ του σπάω - σπω, Μπαμπινιώτης, Λεξικό Νεοελληνικής Γλώσσας, σελ 1877) δηλαδή υπό + ρήγμα. Δηλαδή εκβολή του στομίου της ουρήθρας στην κάτω(κοιλιακή) επιφάνεια του πέους.
Διαβάστε περισσότερα για τον υποσπαδία...

slide6
slide8

Ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται σε έναν νεόδμητο κτήριο, στο κέντρο της πόλης της Ελευσίνας. Σε ακτίνα 50 μέτρων υπάρχουν 2 ευρύχωροι – δημοτικοί χώροι στάθμευσης. Ο χώρος, είναι ζεστός και προσιτός, με δραστηριότητες και παιχνίδια ώστε το παιδί σας να νοιώσει άνετα. Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει ειδικά εργαλεία προσαρμοσμένα στους μικρούς. Έτσι μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι χειρουργικές πράξεις που θα αντιμετωπίζονταν στα εξωτερικά ιατρεία ενός τριτοβάθμιου παιδιατρικού νοσοκομείου. Τα περισσότερα έκτακτα περιστατικά που καταλήγουν στο νοσοκομείο αντιμετωπίζονται στα εξωτερικά ιατρεία και δεν χρήζουν νοσηλείας.


Πιο ειδικά παρέχονται:

 • Πρώτες βοήθειες μετά από πτώσεις και τραυματισμούς κεφαλής ή κορμού
  • Περιλαμβάνεται πλήρης κλινική και νευρολογική εξέταση παίδων
  • Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης και Κορεσμού οξυγόνου
 • Πρώτες βοήθειες σε εγκαύματα τα οποία δε χρήζουν νοσηλείας (δηλαδή οι περισσότερες περιπτώσεις εγκαυμάτων) καθώς και παρακολούθηση – αντιμετώπιση στη φάση της αποκατάστασης του εγκαύματος.
 • Πλαστική αποκατάσταση – Συρραφή τραυμάτων
 • Διάφορες μικροεπεμβάσεις ( χειρουργική αφαίρεση σπίλων, αντιμετώπιση ονυχοκρύπτωσης, αντιμετώπιση φλεγμονών δέρματος κ.α)
 • Διάφορα ουρολογικά προβλήματα (βαλανοποσθίτιδα, λύση βαλανοποσθικών συμφύσεων(όπου κρίνεται απαραίτητη), ανάταξη παραφίμωσης, αντιμετώπιση σύμμεισης χειλέων αιδοίου κ.α
 • Αντιμετώπιση Οξείας και Χρόνιας Δυσκοιλιότητας – Υποκλυσμοί (σύμφωνα με πρωτόκολλα μεγάλων κέντρων του εξωτερικού)
 • Εκτίμηση κοιλιακού άλγους
 • Προγεννητική Συμβουλευτική

Μετά από πολυετή ενασχόληση με τα παιδιά τόσο ως γιατρός όσο και σαν πατέρας, σκοπός μου είναι η υπεύθυνη αντιμετώπιση του προβλήματος του παιδιού σας μέσα από μια, όσο το δυνατόν ανώδυνη και ευχάριστη επίσκεψη του στο ιατρείο.

Το ιατρείο λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Το ιατρείο συνεργάζεται με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφάλειες.

Διεύθυνση: Χατζιδάκη 35, 2ος όροφος, Ελευσίνα, Τηλ 211 213 6079, 699 887 8880

Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτή τηνwarning ιστοσελίδα έχουν ρόλο ενημερωτικό μόνον. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως ιατρική οδηγία ή διάγνωση. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Προσοχή!